Balaguer participa a la fira de turisme B-Travel 2021 de Barcelona

Balaguer hi assisteix amb un espai propi amb l’estand de la Xarxa de Turisme de Catalunya

La ciutat de Balaguer participa per tercer any a la Fira B-Travel de Barcelona,un esdeveniment especialitzat en turisme d’experiències, que enguany arriba a la 28ena edició i que se celebra des de l’11 fins al 13 de juny al recinte firal de Montjuïc.

Balaguer hi assisteix amb un espai propi amb l’estand de la Xarxa de Turisme de Catalunya, de la que la ciutat de Balaguer en forma part com a municipi associat des del 2019.

Sota la marca “Somriu Balaguer” i amb l’activitat de la recerca d’or com a atractiu principal de l’espai, l’objectiu és donar a conèixer a tot el públic visitant els recursos turístics, històrics i patrimonials de la ciutat, i també establir contactes amb empreses i professionals del sector turístic.

L’activitat de la recerca d’or també serà una de les proves a superar d’un escape room que tindrà lloc a l’àrea de turisme industria la través d’una  APP i un codi QR en què els visitants que s’apropin a l’estand hauran de superar el repte de trobar al safareig tres partícules d’or amb la batea. Tots els participants que aconsegueixin trobar-les se les podran emportar en un petit vial de plàstic i, el guanyador absolut de l’escape room, s’endurà un val regal per a quatre persones per fer l’activitat de recerca d’or al riu estiua Balaguer.

Enguany, i sota el lema “Reactiva’t”, el certamen té una edició singular amb un format adaptat a la situació actual i amb totes les mesures de seguretat, en  que es potenciarà el turisme de proximitat i sostenible.

La fira oferirà la millor oferta experiencial relacionada amb el turisme local, regional, rural i industrial, i comptarà amb una important presència d’agències de viatges i companyies de transport aeri o terrestre així com públic final que planifica les seves escapades i vacances.

 

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.