Balaguer obrirà les piscines del barri del Secà aquest dissabte

Les piscines del barri del Secà s’obriran el proper 16 de juny i restaran obertes fins al 8 de setembre i les del poliesportiu del 23 de juny al 18 d’agost.

 

Balaguer donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines municipals en els pròxims dies. Les piscines del barri del Secà s’obriran el proper 16 de juny i restaran obertes fins al 8 de setembre i en el cas de les piscines del poliesportiu s’obriran el 23 de juny i tancaran el 18 d’agost.

A partir del dia d’obertura de les piscines es podran adquirir i activar els abonaments de temporada que costaran aproximadament uns 60 euros als adults i 50 euros als joves entre 15 i 20 anys. Pel que fa a l’horari d’obertura de les instal·lacions serà d’11.15 h del matí a les 20.00 h del vespre en el cas de les piscines del poliesportiu i de 12.15h a 20.00 en el cas de les piscines del barri del secà.

Com cada any durant l’estiu les piscines acolliran les sessions habituals d’Aquagym, manteniment i Stretching i als infants i joves que participin a les diverses activitats d’estiu que s’ofereix des del consistori com l’Estiu Esport, Cota zero o l’In&Out.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.