Balaguer obre una consulta pública per conèixer l’opinió de la ciutadania sobre l’ordenança que regularà els mercats

La Paeria de Balaguer ha obert una consulta pública prèvia a l’aprovació de l’ordenança que ha de regular els mercats ambulants que se celebren a la ciutat. El govern municipal té com a objectiu millorar, reforçar i modernitzar el mercat setmanal, però també la resta de mercats que se celebren a la ciutat. Per aquest motiu i amb caràcter previ a l’elaboració del projecte, s’ha obert una consulta pública a través de la web de la Paeria, per a què la ciutadania pugui opinar i fer propostes.

A través d’aquesta consulta, la Paeria vol donar a conèixer les línies mestres del Reglament sobre les quals es vol incidir, i que inclouen la regulació de diferents aspectes sobre la celebració dels mercats. Aquests són: situació, horaris, tipologia de les parades, concessió de llicències, durada de les llicències, seguretat, salubritat, drets i deures dels paradistes, règim d’infraccions i sancions.

La consulta pública prèvia va començar ahir i acabarà el dia 11 de març. Durant aquest període, des de la Paeria s’ha previst fer trobades amb els diferents col·lectius afectats. Un cop finalitzada la consulta pública prèvia, la nova ordenança s’aprovarà inicialment en un ple municipal, i després estarà en exposició pública durant un mes.

Les opinions, suggeriments o propostes sobre les línies mestres del nou reglament es poden enviar al correu consultapublicaprevia@balaguer.cat


Informa: Redacció Foto: Paeria de Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.