Balaguer obre nous equipaments esportius amb l’entrada a la fase 2 de la desescalada

Es posen en marxa diferents equipaments a la vegada, de manera que permeti una millor distribució dels diferents clubs i disciplines

Assaig del Club Rítmica Balaguer (Arxiu -7 de juny 2019 )

Aquest dilluns 8 de juny, coincidint amb l’entrada de la regió sanitària de Lleida a la fase 2 de la desescalada, la Paeria inicia una nova etapa de desconfinament dels seus equipaments esportius municipals. Així doncs, en base a les normatives i protocols establerts des del Govern central en aquesta
nova fase es posen en marxa des d’aquest dilluns les instal·lacions esportives cobertes amb varies activitats i clubs esportius locals que, tot i tenir les lligues
finalitzades, aspiren a tenir un tracte emocional amb els seus jugadors, a treballar pel compromís de l’entitat i no perdre la voluntat de seguir gaudint de l’esport.

El Club Rítmica Balaguer, el Club Tennis Taula Balaguer i el Club Bàsquet Balaguer, han estat alguns dels clubs que han reservat diferents equipaments. Unes reserves que vindran condicionades per l’aforament i el nombre d’esportistes per grup d’entrenament i per les normes de seguretat i higiene que s’hauran de mantenir entre els integrants del grup.

Es posen en marxa diferents equipaments a la vegada, de manera que permeti una millor distribució dels diferents clubs i disciplines. Tot i que incrementi les tasques de neteja, higiene i manteniment, des de la Paeria destaquen que així es dona garantia en altres mesures de seguretat i també en el distanciament entre els usuaris. Els equipaments es trobaran restringits única i exclusivament a esportistes, sense atenció de públic ni acompanyants.

L’àrea d’Esports ha esta valorant l’evolució de la pràctica esportiva amb les noves mesures amb els diferents clubs que han iniciat les seves pràctiques esportives durant les fases anteriors (l’Associació Piragüista i el Centre Excursionista, van ser els primers amb els seus espais esportius específics i el Club Esportiu Natació Balaguer i el club Esportiu Pedala.cat, amb la piscina coberta)  i des de totes les parts s’està valorant molt positivament aquest retrobament amb la normalitat i la consciència que estan prenent tots els esportistes en les mesures de seguretat i higiene.

Des de l’àrea d’Esports, animen a tots els clubs a seguir treballant com s’estava fent des de totes les disciplines i clubs i reivindicar la necessitat de l’esport i els hàbits d’activitat física diària, que pas a pas vencen les dificultats de les fases de desescalada.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.