El Balaguer més lluny de la permanència

El Balaguer va perdre aquest diumenge a casa la oportunitat de sumar tres valuosos punts per a la seva permanència a primera catalana. El Tàrrega va arribar al Municipal amb la certesa de que havia de construir la victòria mitjançant una bona defensa.  El Balaguer va dominar el joc durant el primer temps però sense encert a porta.  Sense cap ocasió clara durant els primers 45 minuts els jugadors van fer el pas pel vestuari amb el marcador 0-0.

A la represa els targarins van sentenciar el partit en qüestió de 7 minuts amb els gols d’Alberto Bañuelos al minut 72 i de Jofre al 78 posant el definitiu 0-2 al marcador.

Amb aquest mal resultat el Balaguer continua a la cua de la classificació a 6 punts de la salvació.  Al finalitzar el matx el tècnic Balaguerí Virgilio Hernández es mostrava satisfet amb el joc de l’equip i parlava d’una derrota injusta.

El proper diumenge el Club Futbol Balaguer jugarà a Sant Carles de la Ràpita enfrontant-se a la Rapitenca, un dels rivals directes que també es troba en la zona de descens.