Balaguer ja disposa de dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics

Balaguer ha inaugurat aquest divendres al matí els dos primers punts de càrrega per a vehicles elèctrics de la ciutat. Els subministradors elèctrics ubicats a la Plaça Mercadal han entrat en funcionament aquest mateix divendres i són els tercers punts de càrrega elèctrica de la província de Lleida, fins al moment només n’hi havia a Lleida i la Seu d’Urgell. En aquest sentit des del consistori s’ha explicat que a banda del benefici ambiental que suposa aquest nou servei,  permetrà a la capital de la noguera ser punt de parada i d’aquesta manera poder també, fer promoció de ciutat.

En un principi el subministrament elèctric es podrà demanar a l’Ajuntament de la ciutat que de manera momentània cedirà una targeta als usuaris per tal d’activar la recarga. En horari no laboral el subministrament es podrà activar de manera telefònica.

El servei del subministrament serà totalment gratuït. Pels membres del consistori el fet de disposar d’aquests punts de càrrega ha de ser un incentiu més a l’hora d’adquirir vehicles elèctrics, més sostenibles pel medi ambient.

La ubicació dels dos punts de càrrega a la Plaça Mercadal ha suposat pel consistori una despesa directa aproximada de 4000 euros. En el propers mesos l’Ajuntament instal·larà dos punts de càrrega més a l’estació d’autobusos.

1 comentari

  • Gumersind Fortuny

    els foresters com ho fem per carregar , emb andoll rapit , que en 30 minuts es el tems que nesesari ,
    per continuar circulan . ha mes ha les hores de treball es quan circulo,

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.