Balaguer inaugura aquest dissabte les accions de millora de l’accessibilitat del turisme i un nou punt d’informació

L’Ajuntament de Balaguer inaugura aquest proper dissabte 16 de juny la primera fase de les diferents accions realitzades dins el projecte Millora de l’accessibilitat del turisme cultural a la Balaguer Medieval. L’objectiu és reforçar el patrimoni històric i cultural de la ciutat millorant els accessos i la visibilitat d’alguns dels monuments més emblemàtics. Part d’aquestes actuacions s’han pogut realitzar amb els ajuts de la taxa turística que va concedir la Generalitat al consistori balaguerí al 2016.

Durant el 2017 s’ha reforçat la senyalització turística de la ciutat i s’ha habilitat un nou punt d’informació a la sagristia de Santa Maria, que complementarà l’oficina de turisme que es troba al Museu de la Noguera, permetent una bona accessibilitat i millors condicions laborals.

Aquest nou punt d’informació ubicat en un dels espais més visitats de la capital de la noguera, serà un edifici de promoció turística de la ciutat i un bon punt de sortida de les visites guiades.

Durant la inauguració es farà entrega de les acreditacions a la desena de guies turístics que han realitzat el curs d’informadors turístics a la ciutat i que permetrà l’especialització de les visites segons els tipus de viatjants.

La inauguració donarà el tret de sortida a les 6 de la tarda a l’Ajuntament i es farà ruta fins a l’església de Santa Maria passant per la Reguereta, espai que també s’ha millorat en el darrer any. En arribar al nou punt d’informació s’hi projectarà el vídeo promocional del monument i la ciutat i s’acabarà amb un tast de coca de samfaina i una copa de cava per tots els assistents.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.