Balaguer comptarà aquest estiu amb free-tours turístics a la fresca

 width=

 

El patrimoni turístic i monumental de Balaguer es podrà descobrir aquest estiu a través d’un nou servei de visites guiades a la fresca, tots els dissabtes a partir del 9 de juny i fins a finals de setembre. Els free tours sortiran de la Plaça del Mercadal i recorreran els espais més singulars de la ciutat, combinant la divulgació històrica i l’entreteniment.

Les visites incorporen com a reclam el fet de començar a les set del vespre, un horari diferent que permet veure els monuments il·luminats. L’horari s’ha triat per afavorir que després de l’activitat els visitants aprofitin la nombrosa oferta gastronòmica de Balaguer per a quedar-se a sopar. L’altra novetat és el preu de la visita: està previst que segueixi el model d’entrada inversa que permet a cadascú de fixar el preu a l’acabament en funció del grau de satisfacció.

Aquesta activitat és oberta a tots els públics i està organitzada per Viu l’Oest, que també ofereix visites per encàrrec en diferents idiomes per a grups tancats. El projecte empresarial està liderat per Jaume Marvà, que porta anys fent visites guades a Balaguer, i ha estat habilitat recentment per l’ajuntament en el curs de guies-informadors turístics locals. Especialitzat en patrimoni medieval i modernista, està treballant de guia en nombrosos equipaments de la Generalitat entre els quals hi ha el Castell de Miravet o el Monestir de Santes Creus.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.