Balaguer dona resposta a la crisi ocupacional provocada per la COVID-19

La Paeria millora el servei de borsa de treball i manté una alta activitat per part de l’equip de l’Àrea d’Ocupació

Atenció presencial (Foto: Paeria de Balaguer)

Des de l’inici de l’estat d’alarma, el servei de prospecció, orientació i acompanyament a la inserció que ofereix la Paeria de Balaguer s’ha mantingut actiu de manera telemàtica. Per donar resposta, en matèria d’ocupació, a les empreses i a la població en situació de confinament, la Paeria de Balaguer va posar en marxa una nova eina informàtica per gestionar la borsa de treball.  Mitjançant la web www.balaguer.cat  les empreses poden  ara donar d’alta ofertes de feina i gestionar les candidatures de les persones inscrites. Alhora, també via online, les persones en recerca de feina poden registrar les seves dades i autogestionar la seva inscripció a les ofertes publicades.   Les empreses del territori ja han començat a emprar el portal i, actualment, ja hi ha 22 ofertes publicades.

Donat l’impacte que l’emergència sanitària està tenint sobre l’ocupació, el servei de prospecció, orientació i acompanyament en la recerca de feina ha esdevingut més rellevant que mai . En conseqüència, donant resposta a la situació,  l’equip  tècnic de l’Àrea d’Ocupació ha realitzat un total de 432 atencions a les 126 persones que s’han adreçat al servei durant el període de confinament. Pel que fa a la prospecció s’ha contactat amb un total de 79 empreses, fent seguiment de la situació  i, en el cas de necessitats de personal, mediant per la gestió de candidatures. Durant aquest període 25 persones que s’han adreçat al servei en recerca de feina  han assolit un lloc de treball, tot i la dificultat de la situació.

A partir d’ara es continuarà mantenint prioritàriament l’activitat telemàtica, no obstant també es realitzaran atencions presencials, sempre sota cita prèvia. Les persones interessades en ser acompanyades en el procés de recerca de feina poden demanar CITA PRÈVIA al telèfon  973445884 Ext. 1004 o en el cas de ser del Centre Històric de la ciutat al 973445884 Ext. 1002 en horari de 9h a 14h.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.