Balaguer debatrà una moció en defensa de les institucions catalanes i els seus representants electes

L’equip de govern de l’Ajuntament de Balaguer presentarà aquest proper dijous, en el Ple Municipal de febrer, una moció en defensa de les institucions catalanes i els seus representants electes. Aquesta ve promocionada per l’Associació Catalana de Municipis i ja s’ha debatut en altres municipis catalans.

D’altra banda es passarà a aprovació inicial el DUPROCIM, un document únic de protecció civil municipal que contempla els plans de protecció civil obligatoris INUNCAT, NEUCAT i INFOCAT, que actualment no n’hi havia cap de vigent, i s’hi ha afegit el SISMICAT, que tot i no ser obligatori sí és aconsellable. Una vegada aprovat en el ple es passarà a fer l’homologació al Departament d’Interior de la Generalitat.

S’aprovarà també el Codi de conducta dels càrrecs electes de l’Ajuntament de Balaguer en el que fa temps que l’equip de govern hi treballa. Un document necessari per garantir la integritat i l’ètica pública.

Per últim es passaran a aprovació dues ordenances. Una referent a uns preus que s’afegeixen per a uns nous llibres per al Museu de la Noguera i l’altra és una rectificació de preus a les visites al Museu de l’Or en que s’hi han aplicat alguns descomptes.

El ple tindrà lloc aquest proper dijous dia 22 a les 9 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.