Balaguer comença una nova fase d’arranjament de les façanes del centre històric

Es tracta d’una nova restauració de  prop d’una 30a de façanes entre els carrers  Cadena, Botera, Arços i una part del carrer Torrent

L’Ajuntament de Balaguer ha iniciat una nova fase d’actuació a les façanes del centre històric. Es tracta d’una nova restauració de  prop d’una 30a de façanes entre els carrers  Cadena, Botera, Arços i una part del carrer Torrent.  L’actuació es realitza gràcies a la subvenció de treball als barris i seran 15 les persones destinades a la restauració de les façanes seguint el model de treball d’actuacions anteriors.

Amb aquesta fase quedarà gairebé culminat el projecte de restauració de les façanes del centre històric a falta d’algunes façanes dels carrers de difícil accés que es podrien arranjar en futures actuacions

Com en la resta de fases l’actuació es realitza gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer i els propietaris dels edificis amb l’objectiu dignificar l’estètica del centre històric. Per l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal,  és una part important però s’ha de continuar treballant per solucionar altres problemàtiques relacionades amb els edificis d’aquesta part de la ciutat.

L’actuació tindrà un cost aproximat de 180.000 euros.

1 comentari

  • un que passava per aquí

    A veure si quan acabin amb les façanes comencen amb les voreres i amb el paviment dels carrers perquè fan pena des de fa anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.