Balaguer comença l’enjardinament d’una nova zona de la ciutat

L’Ajuntament de Balaguer ha iniciat l’enjardinament de la zona que dona continuïtat al Carrer dels Arços  gràcies a la subvenció de treball als barris i dins del projecte viles florides. L’actuació servirà també per connectar la zona del Barri del Firal amb el C/ Torrent d’una forma més segura.

 A banda de la connexió entre aquestes dues parts de la ciutat l’actuació també servirà per sumar una zona verda més a la capital de la Noguera. Els treballadors ja han començat les tasques de desbrossament d’aquest espai per on antigament ja hi passava un camí i posteriorment s’hi realitzaran diverses plantacions

Els treballs es van començar la setmana passada amb el personal contractat pel programa treball als barris i s’allargaran durant les pròximes setmanes, d’aquesta manera i gràcies a les incorporacions que es puguin fer gràcies al programa el consistori donarà continuïtat al projecte viles florides iniciat l’any passat i que va permetre que Balaguer sumes dues flors d’honor en la darrera gal·la del projecte impulsat per la confederació d’horticultura ornamental per Catalunya.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.