Balaguer, ciutat convidada al mercat “Tot d’aquí” d’Artesa de Segre

Es van presentar les festes més representatives de la ciutat i també es va oferir un tast de coca de samfaina

Aquest diumenge la ciutat de Balaguer ha assistit, com a convidada, amb una parada de promoció al Mercat “Tot d’aquí” que es celebra tots els diumenges a Artesa de Segre, des del passat mes d’abril. Aquest mercat té lloc paral•lelament al tradicional mercat setmanal, al carrer Bisbe Bernaus, al bell mig del barri antic, des de les 9 h fins a les 14 h.

Un mercat amb productes exclusivament de la comarca amb una cinquantena de productors i artesans que presenten més de 500 productes alimentaris, complements, bijuteria…i a més a més també es pot visitar una botiga Museu Casa Petit (1915 – 1994).

Per tal de dotar-lo de més contingut també s’hi organitzen diferents activitats que varien setmanalment , aquest diumenge tindrà lloc un taller de cuir a càrrec de Carmen Cuesta.

També és la primera edició en que conviden una població a promocionar el seu territori, començant per Balaguer amb dues parades on es van exposar tres festes rellevants de l’estiu a la ciutat com són: la Transsegre, el Juliol de música i poesia al Monestir de les Franqueses i la Festa Harpia. Balaguer Medieval que té lloc a mitjans de setembre.

També s’hi ha exposat la nova marca de la ciutat que serà present a tots els esdeveniments i es va fer un tast de coca de samfaina, producte gastronòmic per excel•lència de Balaguer.

El paer en cap Jordi Ignasi Vidal i la regidora de Promoció Econòmica i Turística Ester Guarné van assistir a l’acte protocol•lari organitzat per l’ajuntament d’Artesa de Segre i els organitzadors del Mercat. La festa va acabar amb una exhibició de country a càrrec del grup Punta i Taló de Balaguer.


Informa: Redacció / Foto: Turisme Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.