Balaguer celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

L’ABS Balaguer organitza un cicle de caminades tots els dijous de les 9:30 a les 10:30h

El Centre d’Atenció Primària de Balaguer, ha estat aquest dijous al matí, el punt de trobada de desenes de persones en el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. Sota el lema “Camina amb nosaltres!” l’Àrea Bàsica de Salut de la capital de la Noguera ha engegat un cicle de caminades. Així doncs cada dijous de 9:30 a 10:30h el CAP serà el punt de sortida d’aquesta activitat que comença amb una sessió d’estiraments.

Entre els objectius principals de la Setmana Europea de la Mobilitat, a banda de fomentar aquest hàbit, destaca potenciar el retrobament de la població amb la ciutat, la seva gent i el patrimoni en un entorn relaxat.

 La Setmana Europea de la Mobilitat també vol sensibilitzar a la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport per reduir l’emissió de gasos que provoquen l’efecte hivernacle i que generen també un impacte negatiu sobre els sistemes respiratoris i cardiovasculars. Així doncs s’impulsa l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.