Balaguer celebra el Sant Jordi amb diverses activitats

Roses i llibres han estat aquest dijous, els protagonistes de la plaça mercadal i el passeig de l’estació de Balaguer per celebrar la diada de Sant Jordi .

Llibreries i parades de la capital de la Noguera han vist com un degoteig constant de gent preguntava pels llibres estrella d’aquesta diada. Una jornada que des del sector es viu amb optimisme.

En aquesta diada de Sant Jordi els balaguerins també s’han pogut decantar per un ampli assortit de llibres escrits per autors locals.

Per altra banda, roses de tot tipus guarnien les parades de la ciutat de Balaguer. Tot i la diversificació, la rosa tradicional continua sent la més regalada. És també una bona oportunitat per associacions i agrupacions per recollir fons per diferents projectes.

El carrer major de la ciutat també ha estat escenari de diverses activitats durant tot el matí com la ballada de sardanes realitzada per la colla sardanista santa maria de les franqueses i organitzada per l’associació de comerciants del carrer Major.

El reguitzell d’activitats és constant durant el llarg de tot el dia a la capital de la Noguera i que colourà amb la projecció de la pel·lícula la llegenda de Sant Jordi a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.