Balaguer celebra el Dia Mundial de la Poesia amb un recital humorístic

En motiu del Dia Mundial de la Poesia que se celebra aquest dijous 21 de març, Balaguer s’avançava a la festa de la paraula i les lletres ahir al vespre amb la representació de l’espectacle Com nos tornem a càrrec de Bubulina Teatre. Abans però es va llegir el poema Poesia. Música de l’ànima teixida amb paraules de l’escriptora cerverina Rosa Fabregat. Per commemorar aquest dia cada any es tria un autor o autora que escriu un poema i es tradueix en nombroses llengües mostrant la riquesa mundial de la poesia.

Tot seguit la Biblioteca Margarida de Montferrat rebia la visita d’Isabel Castro una perruquera jubilada arribada des de Sant Cugat. Aquest personatge entranyable després de quedar vídua i caure en depressió s’aficiona a recitar poesia pels casals d’avis, fet que li canvia la vida.

Amb un monòleg delirant i humorístic, ballant, cantant i pentinant el públic recupera poesies d’abans dites com abans fent un repàs de la història de la poesia catalana i universal. Un recital de poesia per passar-ho bé, aprendre i descobrir una nova forma de rebre la poesia.

La Intitució de les Lletres Catalanes amb la col·laboració de diverses entitats celebren arreu dels territoris de parla catalana diversos actes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia declarat per la UNESCO el 1999 i que enguany arriba al seu 20è aniversari.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.