Balaguer celebra una acalorada 7a edició de la Cursa del Foc

La seva recaptació és destina a la inversió en mobiliari urbà que fomenti els hàbits saludables i accessible a tots els usuaris de la ciutat.

Balaguer ha celebrat aquest dissabte la 7a cursa del foc amb més de 300 inscrits. Els atletes ha desafiat la intensa calor de la capital de la Noguera malgrat que la cita esportiva és nocturna i els recorreguts d’enguany transcorrien integrament pel casc antic de la ciutat.

Els participants han completat dos recorreguts de 4 i 8 km en una cursa solidaria que destina la seva recaptació en la inversió en mobiliari urbà que fomenti els hàbits saludables i accessible a tots els usuaris de la ciutat. La distància de 4km també es podia fer caminant.

Els més ràpids en els 4km han estat Yassir el Amoud, de Balaguer i Aya Bednaoui, de Mollerussa i en la distància llarga de 8km el balaguerí Aleix Sierra en categoria masculina i Angélica Damoc en dones.

Els guanyadors de la prova destacaven la bellesa del recorregut pels carrers del centre històric de Balaguer i les altes temperatures de la nit d’aquest dissabte.

Els diables Bèsties Feréstegues de Balaguer han estat, un any més, els encarregats de completar la cursa amb els seus espectacles de foc i pirotècnia i la seva animació.

La 7a cursa del foc coincidia també amb la  2a nit del comerç del centre històric de Balaguer.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.