Balaguer aprovarà el pressupost al ple ordinari del Juliol

El ple de Balaguer d’aquest dijous portarà a l’aprovació els pressupostos de la Paeria per a l’any 2020. Uns comptes que ascendeixen a uns 20 milions d’euros i contemplen una partida d’inversió d’1,8 milions d’euros i la petició d’un préstec per valor d’1,6 milions.

D’altra banda, entre els punts de l’ordre del dia destaca l’aprovació provisional de la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament de Balaguer que preveu declarar la zona arbrada del Molí de l’Esquerrà com a parc públic. Aquesta modificació es fa per compensar la zona perduda amb la cobertura de la pista del secà.

Un altre punt que l’equip de govern de la Paeria de Balaguer portarà a l’aprovació és el Reglament del Registre d’entitats de participació ciutadana de Balaguer, que els permetrà tenir una imatge fidel de l’associacionisme de la ciutat.

A més, també hi haurà el punt de l’exempció del pagament de les obres de reforma de lavabos, cuina i menjador a l’Escola La Noguera així com el compromís pel desenvolupament de la Ruta verda de la Vall del Riu Sió.

D’altra banda el grup municipal de la CUP presentarà una moció per acabar amb la bretxa digital socio-econòmica a Balaguer.

El ple, que es farà de forma telemàtica, tindrà lloc avui a les 20.00 del vespre i es podrà seguir a través del canal de Youtube de la Paeria.


 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.