Balaguer aprova un conveni de col·laboració amb Os de Balaguer, Vilanova de Meià i Isona per la gestió del patrimoni

L’Ajuntament de Balaguer ha aprovat en el ple del mes de gener un conveni de col·laboració amb els ajuntaments d’Os de Balaguer, Vilanova de Meià i Isona per la gestió del patrimoni d’aquests municipis de la Noguera.

Els dos convenis van ser aprovats per unanimitat. El ple també va aprovar amb els vots favorables de tots els regidors una nova normativa per l’arranjament de les façanes del Centre Històric així com la modificació de les taxes de preu públic per vendre publicacions i també la d’utilització d’edificis públics i l’adhesió al Pacte contra segregació escolar a Catalunya impulsat pel Síndic de Greuges.

El Ple també va debatre i va aprovar per unanimitat una moció presentada per la CUP per tal de que els partits municipals presentessin una justificació de les despeses a compte dels ingressos rebuts com a grup municipal, per d’aquesta manera, segons el regidor de la CUP, ser un Ajuntament més transparent.

En el torn de precs i preguntes els grups municipals de l’oposició van preguntar al batlle de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, pel cost final de la pista de gel.

El ple també aprovar el Compte General del 2017 amb 10 vots favorables dels regidors d’Esquerra, partit socialista, Albert López i Balaguer Ara Sí i 7 abstencions dels grups municipals de PDeCAT i la CUP.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.