Balaguer acull una vintena d’estudiants d’arreu d’Europa que realitzen un intercanvi amb alumnes de l’escola Vedruna

Una vintena d’alumnes de Batxillerat procedents de Bulgària, Rumania i Portugal han iniciat la seva estada a Balaguer en el marc del projecte Start Up Your Career Successfully, on hi participen els estudiants de l’Escola Vedruna de la ciutat.

L’alcalde de Balaguer Jordi Ignasi Vidal, s’ha encarregat de donar-los la benvinguda a la sala d’actes de l’Ajuntament on han fet la visualització d’un vídeo promocional de la ciutat i s’ha obsequiat als centres participants amb la figura de l’Harpia de Balaguer.

Des del consistori valoren molt positivament aquest intercanvi, on la llengua vehicular és l’anglès, gràcies al qual podran millorar el seu nivell comunicatiu de cara al seu futur en el món professional.

L’objectiu principal d’aquest projecte finançat per la Unió Europea és preparar als nois i noies per una millor inserció en el mercat laboral, a través de la realització de diferents tasques.

Serà el proper mes d’Abril quan els estudiants del Vedruna Balaguer viatjaran fins a Bulgària per tal de finalitzar així amb el projecte.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.