Balaguer acull la cloenda del Programa Tennis Taula a les Escoles

El passat divendres 17 de juny es va celebrar l’acte de cloenda del segon curs escolar del programa Tennis Taula a les Escoles a l’Escola Àngel Guimerà de Balaguer. El programa va sorgir l’any passat de l’acord entre el Departament d’Educació i la Representació Territorial de Lleida de Tennis Taula, amb el suport també del Consell Català de l’Esport i la Diputació de Lleida.

A l’acte hi va assistir Carles Vega, delegat territorial d’Ensenyament a Lleida, Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer, Joan Segura, representant territorial de l’Esport a Lleida, Francesc Solans, president de la Representació Territorial de Lleida de Tennis Taula, Gemma Arrufat, inspectora d’Educació, els directors i directores de les Escoles Gaspar de Portolà, Mont-roig, Àngel Guimerà i La Noguera, a més de diversos representants del Club Tennis Taula Balaguer.

Aquest segon curs del Programa Tennis Taula a les Escoles ha estat tot un èxit amb la participació passant de 323 alumnes a 800, 200 dels quals són de Balaguer, i amb gairebé el doble de clubs de tennis taula de la demarcació de Lleida, passant dels sis als onze actuals. Cal destacar que el nombre d’escoles que han format part del projecte han passat de 13 a 23 respecte el curs anterior.

El programa arribarà al seu màxim el proper curs ja que tot l’alumnat de 3r i 4t de primària de les escoles amb club a la seva població hi podran participar. S’espera poder transmetre els valors del tennis taula a més de 1.500 alumnes de les comarques de Lleida.

Paral·lelament durant l’acte de cloenda es va celebrar el 2n Torneig Interescoles de Balaguer, obert a tots els participants del programa Tennis Taula a les Escoles. Vint-i-cinc jugadors i jugadores de les cinc escoles de la ciutat es van aplegar per demostrar els coneixements adquirits durant aquest curs escolar.


Informa: Redacció / Foto: Esports Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.