Balaguer activa els 100.000 d’ajudes pel comerç i el teixit empresarial de la ciutat

Del 6 al 19 d’agost empreses, comerços i autònoms afectats per la Covid-19 poden enviar la seva sol·licitud per accedir a les ajudes de la Paeria

A partir d’aquest dijous 6 d’agost i fins el dia 19, les empreses, comerços o autònoms afectats per la covid-19 poden presentar la sol·licitud per accedir a les ajudes de la Paeria de Balaguer.

L’aprovació definitiva de les Bases reguladores per a la concessió d’ajuts de reactivació econòmica dirigides a empreses afectades per la COVID-19 va sortir publicada al BOP el divendres dia 24 de juliol i aquesta setmana s’ha publicat la convocatòria.

El pla, dotat amb 100.000 euros, es va aprovar en un ple extraordinari i va rebre el vot favorable de tots els grups de la corporació i vol ajudar a les petites i mitjanes empreses que han vist perjudicat el seu negoci, ja sigui perquè han hagut de tancar i, per tant, s’ha aturat la seva activitat o perquè quan han reobert ho han hagut de fer amb restriccions.

Les empreses que es podran beneficiar de les ajudes d’aquest pla de suport són aquelles que hagin patit una caiguda del 50% de la seva activitat i que facturin un màxim de 150.000 euros anuals.

Pel que fa a la tipologia d’ajuts, serà molt variada en funció de les necessitats de cada negoci. Les ajudes podran servir, per exemple, per pagar lloguers, quotes d’inversió, o les quotes, dels autònoms”. Els beneficiaris rebran una quantitat màxima de 1.000 euros i començaran a cobrar els que han tingut una baixada més gran del negoci.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.