L’Assolellats de Balaguer arriba aquest cap de setmana al barri del Secà

 width=

La proposta cultural “Assolellats” arriba al barri del Secà de Balaguer després de passar pel parc del monestir de Les Franqueses i del parc dels Països Catalans. La proposta artística, a diferència de les dues primeres, s’endinsa en el món de la dansa per als més petits de la casa. “Un dia” de la companyia Roseland Musical és un espectacle pensat per a infants d’1 a 4 anys.

“Un dia” està ambientat en un racó del bosc, entre bolets i fulles, on dorm el personatge acaronat per una dolça melodia. Al despertar, la seva curiositat el perseguirà i anirà descobrint com és “Un dia” pels més petits en una gran ciutat. No serà “Un dia” com qualsevol altre per a ell, però si que serà un dia normal pels petits espectadors que, a poc a poc, veuran en una màgica transformació, aparèixer objectes, sons, aventures, i fins i tot el lloc on neixen els seus somnis.

En 9 escenes i mitjançant diferents objectes escenogràfics, sons, música, gest i dansa, aquest personatge de conte trobarà la complicitat amb els petits espectadors que podran identificar i participar de les activitats quotidianes que ells tan bé coneixen.
L’espectacle infantil “Un dia” té una durada aproximada de 30 minuts. És per aquest motiu que, es faran dos passis el mateix diumenge al parc del Secà, un primer passi a les 12 h i l’altre a les 13 h.

El cicle de primavera “Assolellats” d’espectacles familiars als parcs, finalitzarà el diumenge 2 de juny a les 12 h al parc de la Plaça Joaquima Vedruna, amb el concert musical “Aladí i la llàntia meravellosa” a càrrec de l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.