L’Associació Reintegra i l’Ajuntament de Balaguer desenvolupen un nou projecte de formació i orientació laboral a la Noguera

 width=“Som Joves” és un programa de formació i orientació laboral destinat a joves balaguerins i de la comarca de la Noguera que no estudien ni treballen. El projecte, que ja està en marxa, està impulsat per l’Associació Reintegra i l’Ajuntament de Balaguer i busca donar una nova oportunitat de formació i feina a tots aquells joves d’entre 16 i 29 anys que són beneficiaris del programa Garantia Juvenil.

El programa ofereix sessions de tutoria i acompanyament en el procés d’orientació, desenvolupament i millora competencial a través d’orientacions personalitzades, formacions a mida (Indústria Agroalimentària, Polivalent de Cuina i Cambrer/a de Sala, Soldadura i Caldereria i Electricitat i Fontaneria) i pràctiques en empresa, així com un seguiment i assessorament en el procés d’inserció laboral.

Aquest 2019, tant l’Ajuntament de Balaguer com l’Associació Reintegra aposten per millorar l’ocupabilitat dels joves en el territori i s’encarreguen de vincular a aquests joves amb les empreses de la zona.

El programa està en la fase inicial i tots els joves interessats poden posar-se en contacte a través del 635 016 916 o 973 445 884, o per correu electrònic a rmnaves@balaguer.cat i ccontreras@reintegralleida.org o apropar-se al CEI Balaguer (Centre d’Empreses Innovadores) al C/Sant Pere 1-19


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.