L’Associació Contra el Càncer de Balaguer presenta la nova junta

L’AECC, Associació Contra el Càncer a Balaguer presenta la nova junta local i homenatja a la junta sortint que ha treballat en els darrers anys per difondre la tasca de l’associació i promoure activitats per millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i les seves famílies.

A part de la tasca de l’associació per educar en salut i recolzar i acompanyar a les persones malaltes i les seves famílies, l’associació centra bona part dels seus esforços en finançar projectes d’investigació que permetin un millor diagnòstic i tractament del càncer.

Un d’aquests projectes es va presentar aquest dijous al vespre. Liderat per la doctora Rosa Maria Martí, i la doctora Anna Macià es tracta de l’“Estudi de la heterogeneïtat tumoral en l’aparició de resistències a teràpies convencionals del melanoma humà”.

Arreu de la comarca hi ha diversos actes programats per difondre la tasca de l’associació contra el càncer recaptant diners per a la recerca i la investigació i com a eina de conscienciació a la població. A Balaguer s’ha programat per aquest dissabte un sopar solidari al pavelló Molí de l’Esquerrà.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.