El Monestir de Les Avellanes col·labora amb la Biblioteca de Balaguer en la iniciativa “Hora del conte”

El monestir de les Avellanes ha presentat aquest dimarts el seu projecte “Hora del conte” en el qual col·laboren amb la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer.

Des del Monestir compten amb un arxiu bibliogràfic molt important i és per això que van començar a treballar en xarxa amb altres centres del territori.

Gràcies a aquesta iniciativa de col·laboració amb la Biblioteca Municipal de Balaguer pretenen difondre els propis fons del Monestir a més d’oferir el seu espai a la Biblioteca per tal de fomentar la lectura a través de la realització d’activitats culturals com serà l’Hora del conte.

Per part de la Biblioteca s’han volgut sumar a aquesta iniciativa de col·laboració que valoren molt positivament, ja que d’aquesta manera incentivaran la lectura i arribaran a un públic molt divers.

La primera sessió de l’Hora del conte serà “Els calaixos del cel” i anirà a càrrec de l’actriu Ada Cusidó, que donarà el tret de sortida a aquest projecte per a petits i grans el proper diumenge 16 de desembre al Monestir de Les Avellanes.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.