Arnau Pifarré i Iker Ruiz campions d’Espanya per seleccions en les seves respectives categories

Els dos nedadors balaguerins van guanyar en les categories Aleví i Adaptada respectivament en una competició disputada a Oviedo el passat cap de setmana

Després de tres dies intensos de natació a la piscina Parque Oeste d’Oviedo els nedadors balaguerins Arnau Pifarré i Iker Ruiz s’han proclamat campions d’Espanya de la Selecció de Catalunya en les seves respectives categories.

Arnau Pifarré va pujar al podi de la categoria aleví obtenint grans classificacions que van ajudar a aconseguir aquest nou títol per Catalunya, amb una 1a posició al relleu 4×200 lliures, la 2a posició estatal a la prova del 200 esquena i la  5a posició en els 400 estils.

Pel que fa a l’Iker, es va endur l’or en la categoria de natació adaptada on a més va liderar les proves de 100 lliures, 50 i 100 papallona i va aconseguir mínimes pel campionat d’Espanya Absolut. A més, juntament amb la Selecció Nataciocat van aconseguir l’or com a millor equip inclusiu.

Informa: Redacció