El nedador del CEN Balaguer Arnau Pifarré, campió d’Espanya infantil de 50m lliures

Pifarré ha batut el seu rècord personal mb una marca de 24.11 segons aconseguida en el darrer campionat d’Espanya celebrat a Logronyo

Arnau Pifarré és un dels nadadors joves amb més futur a escala catalana i espanyola. L’exigència i la constància han fet profit a l’atleta i fa tot just uns dies que ha aconseguit el primer or estatal per al Club Esportiu Natació Balaguer (CEN) en etapa formativa. Ho ha fet en el darrer campionat d’Espanya celebrat a Logroño, en categoria infantil i completant els 50 metres lliures en un temps de 24 segons i 11 centèsimes. No només aconsegueix així fer el millor temps entre els prop de 140 competidors, sinó que també ho fa batent la seva marca personal.

L’atleta reconeix que els 50 metres lliure no són la seva disciplina preferida.

Fa just un any que Pifarré ha abandonat les instal·lacions balaguerines, on s’ha entrenat tota la vida, per poder gaudir d’una experiència al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

El CEN Balaguer compta també amb diversos atletes de referència a escala catalana i espanyola en categoria Màster, com és el cas de Lluís Pijuan, també campió estatal aquest passat mes de maig en aigües obertes.

1 comentari

  • un observador

    Moltes felicitats, noi. A Balaguer ja tenim un altre campió.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.