Estem en mans d’un Gobierno que diu que són els més progres de la història. Aquest gobierno, però, està en mans d’uns poders que són absolutament reaccionaris.

Jutges, militars, policia, empresaris, església i morts de gana, formen un conjunt homogeni i compacte, clarament partidari de l’esperit espanyol i anticatalà.

De fet són  anti tot el que no sigui l’imperi castellà, però a nosaltres ens afecta el seu tarannà  catalanòfob.

Se’ls nota a cada passa que fan. Sigui el tema que sigui, immediatament et surten amb la sagrada Constitución, el cafè para todos i el Tribunal Supremo.

Es igual si parlem de seleccions esportives, d’ampliacions d’aeroports o de lleis de l’audiovisual, no poden fer més.

El gobierno progre, no ens enganyem, és del mateix ram. Exemple pràctic: La llei de l’audiovisual que ja coneixeu i que és una cafrada de grans proporcions.

Sembla que és una barroera estratègia del Gobierno progre per maquillar després una mica la llei i poder aprovar els pressupostos amb l’ajut dels partits catalans. Es la seva forma de treballar.

Sabut això, és possible que els partits catalans no hagin vist una semblant poca vergonya?

Una cosa és anar amb el lliri a la mà i una altra molt diferent és ser imbècil. Això suposo que ho saben tots els nostres diputats, no?

Caldrà doncs que ens preguntem: hi ha alguna jugada mestra que no ens volen explicar?  Vols dir que algú està preparant una estratègia oculta?

Ens ho estan posant difícil.

Anims però i seguim lluitant. Fins a la independència.

Salut i república.

1 comentari

  • Joan Josep Lapedra

    Salut y república , llibertat i independencia , amnistía i retorn dels exil liaats , autodeterminació . FREEDOM CATALONIA.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.