Àngels Chacón visita les seus de l’empresa CRICURSA a la comarca de la Noguera

Aquesta empresa centenària ha comprat en els darrers mesos Vidres Viola i Cristec, les dues principals cristalleres de la demarcació

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Ramón Alturo, han visitat aquest divendres al matí la comarca de la Noguera. La primera parada ha estat la Sentiu de Sió, on la consellera i les autoritats locals, comarcals i provincials han visitat la seu de la firma CRICURSA ubicada a la unitat productiva de Vidres Viola. La visita a la Noguera ha continuat a la seu de Balaguer, a l’antiga fàbrica de Cristec.

CRICURSA és una empresa centenària de Granollers especialitzada en el vidre corbat i que en els darrers mesos ha comprat les dues principals cristalleres de la demarcació. A Cristec es continua en el sector del vidre pla i a Vidres Viola s’hi instal·la un forn sense precedents per poder treballar també amb vidre corbat de grans dimensions, fins als 18 metres.

Aquesta firma desenvolupa importants projectes a nivell internacional i la seva expansió i ambició empresarial l’ha  portat a la comarca de la Noguera.

Per la seva banda, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha mostrat sorpresa durant la visita a les dues seus i ha destacat la importància de que el teixit productiu català no se concentri només a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Les dues empreses cristalleres de la Noguera comptaven amb un centenar de treballadors abans de la compra de les seves unitats productives. Actualment totes tres sumen uns 380 treballadors i s’espera que durant el 2020 el grup pugui arribar als 450.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.