L’ANC Balaguer organitza un Sopar Groc Solidari per al 6 de juliol

L’ANC de Balaguer organitza per al proper divendres 6 de juliol un sopar groc solidari amb l’objectiu de recaptar fons que es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels polítics empresonats i en situació d’exili. Aquest sopar solidari per ajudar econòmicament a les despeses del seus desplaçaments ja s’ha dut a terme en diferents municipis del territori català. Ara s’hi suma Balaguer.

El sopar tindrà lloc al pavelló Molí de l’Esquerrà a partir de les 9 del vespre i el menú, on hi entrarà una amanida, fideuà, postres i cafè, té un preu de 20 euros. Per a totes aquelles persones que vulguin aportar la seva col·laboració però no puguin assistir al sopar s’han creat un tiquets anomenats fila 0, i dels quals el 100% del seu import anirà destinat a la causa. Els dos tiquets es poden obtenir en diferents establiments de la ciutat, així com arreu de la comarca.

Gran part dels comerços balaguerins col·laboren amb aquest sopar groc aportant diferents productes que es sortejaran el mateix dia . L’acte ha estat possible gràcies a la implicació de població d’arreu de la comarca, entitats, comerços i artistes locals.

L’organització anima a tota la comarca a participar d’aquest sopar groc.

El sopar estarà amenitzat pel grup local The Referents i l’Orfeó Balaguerí i comptarà també amb servei de barra.

Ja hi ha confirmada l’assistència de membres del secretariat de l’ANC, membres d’Òmnium, representació de familiars de polítics empresonats i en situació d’exili, i el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet. També es faran connexions en directe amb Brussel·les per parlar amb alguns dels ex consellers com Meritxell Serret.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.