Els alumnes de l’Escola Els Planells descobreixen les obres ‘Land Art’ de Foradada

El municipi de Foradada ha rebut aquest divendres la visita dels 330 alumnes de l’Escola Els Planells d’Artesa de Segre. Aquest curs han treballat en un projecte interdisciplinari basat en el Land Art, una corrent de l’art contemporani en la que es creen obres a la naturalesa utilitzant materials que es troben en ella. I és que aquest municipi de la Noguera fa tres anys que celebra un concurs d’obres Land Art i ja compta amb més d’una desena d’obres que es poden trobar en diferents espais del seu entorn. És per això que la totalitat d’alumnes de l’escola els planells, on hi estudien els nens i nenes del municipi de Forada participen durant tot el dia en una sèrie d’activitats per conèixer aquestes les obres de Land Art.

A més de conèixer les obres els nenes i nenes distribuïts en diferents grups i mitjançant una sèrie d’activitats han descobert el seu entorn i amb uns frontals s’han endinsat al bunker de Foradada. Per la seva banda, l’ajuntament del municipi veu la jornada com una bona oportunitat per gaudir de l’entorn tots plegats i com un altaveu per donar a conèixer les seves obres de Land Art.

L’activitat d’aquest divendres posa el punt i final al projecte que han dut a terme els alumnes de l’escola els planells al llarg del curs. A més hi deixen la seva petjada amb una obra que representa un rusc d’abelles.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.