Els alumnes dels cursos bàsics del Consorci per a la Normalització Lingüística visiten el Museu de la Noguera

 width=El dimecres 21 de novembre els alumnes dels dos cursos de nivell bàsic que el Consorci per a la Normalització Lingüística està duent a terme a Balaguer han visitat el Museu de la Noguera. Durant la visita han pogut conèixer la història i els orígens de Balaguer a partir de les explicacions de la guia. La setmana vinent la visita per conèixer millor la ciutat es farà pel centre històric i les muralles.
Actualment s’estan duent a terme a Balaguer dos cursos de nivell bàsic per a persones no catalanoparlants, un a través de l’Associació Reintegra i dins del marc del Programa de Reinserció al Treball i l’altre gràcies a la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. Tots dos cursos són en horari de matí dos dies a la setmana i finalitzen entre l’última setmana de novembre i la segona setmana de desembre.

Tots els participants, d’una desena d’orígens diferents, valoren molt positivament aquesta formació. La majoria també han expressat el seu interès per continuar amb l’aprenentatge de la llengua.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.