Alumnes de l’Institut Almatà visiten un hort ecològic en motiu de la Setmana Bio

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Almatà han visitat les instal·lacions d’un hort ecològic de Gerb. Aquesta activitat s’ha realitzat en el marc de la VI Setmana Bio que se celebra entre els dies 20 i 28 d’octubre i té com a objectiu promoure la proximitat dins del sector ecològic.

Aquest any s’ha realitzat per segona vegada la Setmana Bio a l’escola, de manera que els centres educatius han proposat activitats com aquesta visita a un productor ecològic de la zona que els ha explicat quin és el procés de producció que se segueix per obtenir un producte Bio.

Com a novetat, durant aquest curs els estudiants de 3r s’encarreguen de fer el seu propi hort al centre, de manera que conèixer aquesta activitat en primera persona els ajudarà a millorar en diferents aspectes així com a conèixer els principals beneficis i inconvenients de treballar de forma ecològica.

Els alumnes finalitzaran el programa previst per aquesta setmana Bio amb una visita a les salines de Vilanova de la Sal que s’han recuperat recentment.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.