Aleix Prat i Josep Ventura guanyen el Raid del Segre

Amb més de 25 hores de competició a les seves cames, l’Aleix Prat i en Josep Ventura del Haglofs Raid Team han resultat els guanyadors  de la Copa Catalana Raid del Segre que s’ha celebrat a la Noguera durant aquest cap de setmana. La competició va iniciar-se dissabte al matí des d’Àger després d’un trajecte amb el tren de la Pobla i ha finalitzat aquest diumenge al migdia a Balaguer. Aquest raid d’aventura ha recorregut durant aquests dos dies els millors paratges de la comarca on els esportistes han concursat en diferents disciplines esportives extremes com el trekking, les vies ferrates, el Kayak o la btt.

Un cop arribats a la línia de meta l’Aleix i en Josep valoraven molt positivament l’experiència viscuda durant les últimes hores.

A part del temps que els equips tarden a fer la prova, un dels aspectes rellevants en el raid és l’orientació. Els concursants han d’anar trobant fites en diferents espais que els suma punts a la classificació. En aquest sentit, els esportistes han travessat les trinxeres del Merengue de Camarasa, han fet la volta al Pantà de Sant Llorenç i han realitzat trekking urbà a Balaguer entre moltes altres activitats. Una experiència molt dura en alguns moments però que es veu recompensada a l’arribada.

En total hi han participat 18 equips d’entre 2 i 5 participants vinguts d’arreu de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.