Albert Minoves exposa les seves obres de gran format a l’espai d’exposicions del Castell del Remei

Després de passar part de la seva vida en països d’Amèrica del Sud, Albert Minoves, artista amb arrels a ponent i establert actualment entre Barcelona i Balaguer comença a treballar i aprofundir en una sèrie de formes i crea un discurs personal basats en les seves vivències. Llicenciat en història de l’art, comença a despertar interès per la física quàntica i inicia un procés d’aprenentatge. La seva obra, anomenada Una mirada a nous confins menats per la llum, instal·lada a la sala d’exposicions del Castell del Remei fins el proper 5 de maig no es basa en els paisatges sinó en fets quàntics.

Amb aquesta obra ha intentar obrir la porta a un espai nou cenyit en les lleis de la física quàntica i obre uns paràmetres diferents amb noves propostes i que porta a la imaginació. L’energia existeix en tot l’univers i representa aquests nous mons amb la llum com a proposta.

Són pintures de gran format en teles de 2 i 3 metres amb tècniques seques com el carbó, la sanguina i pastels utilitzant poc color per no caure en l’animació.

Per confeccionar aquesta obra ha tingut una ajudant molt especial.

La mostra inclou una obra anterior que li serveix per investigar i cercar noves vies i conceptes.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.