Albert López serà el cap de llista de Ciutadans-C’s a Balaguer

Albert López, candidat C's Balaguer (Autor: C's Balaguer)

Albert López, candidat C’s Balaguer (Autor: C’s Balaguer)

L’Agrupació de Ciutadans-C’s Balaguer va decidir en la darrera assemblea local i avalat pel Consell General, concórrer a les properes eleccions municipals de Balaguer del proper 24 de maig. La militància va elegir al coordinador Albert López com a cap de llista.

López de 28 anys és nascut a Balaguer, i Arquitecte Tècnic i Sobreestant de professió. Col·labora permanentment amb diferents associacions de Balaguer, combinant feina, formació i política.

Ciutadans-C’s destaca que ‘ha volgut apostar per un candidat jove i format per tal de poder aportar frescor, renovació i noves idees a l’Ajuntament de Balaguer’. Per altra banda, la formació taronja explica que ‘està traçant les línies d’actuació del seu programa electoral basat en l’ocupació, l’educació i la transparència’. D’altra banda avancen que ‘la candidatura estarà formada per balaguerins/es de diferents àmbits compromesos amb el projecte i la ciutat’.

En les properes setmanes es desvetllaran alguns dels punts del programa electoral de Ciutadans, així com part de l’equip que acompanyarà la llista, fent èmfasi en l’apartat econòmic, propostes que han estat redactades amb col·laboració de diferents actors de la vida social de Balaguer.

López senyala que “la campanya serà en positiu, som un partit proposta i no protesta, deixant de banda picabaralles a nivell personal i partidista”.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.