Albert Jiménez i Mercè Tussell guanyen el Triatló Internacional de Balaguer

Ricard Marin i Gemma Anguera van ser els vencedors de la distància short.

Els municipis de Sant Llorenç, Camarasa i Gerb van ser els principals escenaris de la 12a edició del Triatló Internacional de Balaguer organitzat pel Club Pedala.cat. Un triatló molt exigent on s’hi van donar cita prop de 150 esportistes per completar les distàncies Half i Short.

El vencedor absolut de la prova llarga va ser Albert Jimenez Garces (4h 38min.), seguit per l’atleta local  Aleix Sierra (4h. 41min.). Ivan Herruzo (4h. 50min.) va completar el podi en categoria masculina. Pel que fa la categoria femenina les primeres en passar la línia de meta van ser,  Merce Tusell (5h. 09min.), Iolanda López (6h.) i Julia Heide (6h 58min.)

En la distància short, amb menys quilòmetres de recorregut  però amb els mateixos traçats que la prova llarga, els vencedors van ser Ricard Marin (2h. 12 min.) en categoria masculina i Gemma Anguera (2h. 45 min.) en categoria femenina.

Aquesta era la 12 edició d’un triatló que el Club Esporiu Pedala ha recuperat després d’una any sense realitzar-se

Informa: Redacció