Albert Hermoso i Marçal Piró, protagonistes del Concurs Internacional de Complet a La Dehesa

Marçal Piró va guanyar la prova de Dos Estrelles amb “Kira HDB” mentre que Albert Hermoso va ser el vencedor de la prova d’Una Estrella amb el jove “Nuno Wonderland Z”

Marçal Piró (esquerra) i Albert Hermoso (dreta) amb el genet japonès Kenki Sato a La Dehesa (Foto: J. Piró)

L’hípica lleidatana va brillar aquest cap de setmana a La Dehesa de Madrid a les proves internacionals de Complet que es van disputar des del divendres i fins diumenge. Amb més de 170 sortides a pista, la cita va suposar el rècord de participants en un concurs d’aquesta disciplina a Espanya en el que hi van prendre part també esportistes provinents d’altres països com Holanda o Japó.

Precisament, van ser dos genets lleidatans els vencedors de les dos proves grans del concurs internacional.

MArçal Piró, guanyador del CCI 2* (Foto: J. Piró)

En CCI 2*, el jove de Mollerussa, Marçal Piró, va ser el gran protagonista i guanyador de la prova gran després d’arribar quart al Cross i firmant un dels tres ceros del recorregut amb l’euga “Kira HDB”. Piró, alumne d’Albert Hermoso, va ser l’únic que va finalitzar amb els punts de la doma, que en el seu cas van ser 31,6. Blanca Garcia Vidal amb “Staff des Champs” va queda segona i la tercera posició la va ocupar el japonés Kanki Sato amb “Vick du Gisors”. La lleidatana Núria Lladonosa va firmar una gran actuació quedant setena amb “Icaro LB”.

Albert Hermoso, guanyador del CCI 1* (Foto: J. Piró)

En CCI 1*,  Albert Hermoso va ser el nom destacat de la prova ja que es va imposar amb “Nuno Wonderland Z” a la primera posició i en tercer lloc amb “Umbela AA”, dos joves cavalls que van deixar una gran sensació segons la revista Ecuestre. En segona posició es va classificar Carlos Díaz amb “Sainete”.

En les proves nacionals de CCN90 destacar la participació del jove d’Anglesola, Pol Roqueta amb Mistral Pomés i en CCN80 de Jordi Caballol amb “Silencio de Anciles”.

Informa: Redacció