L’Ajuntament de Balaguer comença una nova actuació de microurbanisme

L’Ajuntament de Balaguer ha iniciat una nova actuació de microurbanisme consistent en l’adaptació del pas de vianants situat a la cruïlla entre el carrer Barcelona i el carrer Almatà i en la implantació d’un punt de llum a l’entrada ubicada a l’antic Maracanàde l’Escola d’Adults.

Des del consell escolar del centre de formació d’adults ja havien sol·licitat aquesta obra per tal que en les darreres hores del dia quan finalitzen les últimes classesels alumnes del centre tinguin prou visibilitat en aquesta sortidahabilitada a la zona nord de l’escola.

Pel que fa a l’adaptació del pas de vianants durant l’actuació s’han hagut d’eliminar dos arbresde la vorera per tal d’adaptar les dimensions al nou pas per gent amb mobilitat reduïda.

Per dur a terme aquestes tasques l’ajuntament de Balaguer ha disposat del personal de la brigada municipal i també de treballadors contractats a través dels diversos plans d’ocupació.


Informa: Alba Cases

1 comentari

  • un que passava per aquí

    Voldria demanar que es tingui cura de donar instruccions a la guàrdia urbana per tal que siguin inflexibles en la denúncia dels conductors incívics que estacionen els seus vehicles damunt les voreres. Especialment en el tram on hi ha un pas de vianants, que és on acostumen a trobar un forat per deixar el seu vehicle amb o sense els quatre intermitents posats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.