L’ajuntament de Balaguer canviarà la coberta de la piscina

El consistori fa mesos que busca solucions als problemes que presenta l’estructura que des de ja fa anys acumula diverses patologies.

L’ajuntament de Balaguer canviarà aquest estiu la cúpula de la piscina coberta. El consistori fa mesos que busca solucions als problemes que presenta l’estructura que des de ja fa anys acumula diverses patologies que s’atribueixen a l’escàs manteniment de l’equipament.

Degut als sinistres que ha patit l’estructura l’assegurança es farà càrrec del 80% del cost de la nova cúpula. L’ajuntament, conscient que Balaguer necessita la renovació completa de la piscina coberta i que comportaria una important inversió, assegura que el canvi de coberta és una millora important.

La present temporada de piscina coberta finalitzarà una setmana abans del previst, el dissabte 15 de juny serà el darrer dia  per tal d’actuar en el sistema mecànic de la coberta telescòpica i garantir la seva obertura.

Als usuaris amb abonament mensual en bany lliure i activitats aquàtiques se’ls aplicarà un descompte del 50% en la quota mensual del mes de juny. Als abonats anuals se’ls compensarà amb un abonament d’entrades per la temporada d’estiu 2019. La temporada d’estiu 2019 s’iniciarà el 23 de juny.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.