L’Ajuntament de Balaguer rehabilitarà quaranta façanes més del centre històric

L’Ajuntament de Balaguer arranjarà aquest any quaranta façanes del centre històric i que se sumaran a les més de quatre-centes que ja s’han rehabilitat des del 2012 amb el projecte Pla de Barris.

En aquest cas s’actuarà als carrers Botera, Cadena, Torrent i Arços. Un total de 16 persones en situació d’atur seran els encarregats de realitzar les tasques gràcies a l’ajuda de prop de 200.000 euros que aportarà el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Queda pendent per altres anys actuar en façanes de carrers de difícil accés i perdent. El consistori comença per punts on s’hi pot actuar amb plataformes elevadores que faciliten les obres.

Els propietaris del habitatges pagaran els materials de la restauració i l’Ajuntament de Balaguer s’encarrega del lloguer de les maquines per executar els treballs. L’arranjament de façanes del centre històric dona valor afegit als espais més emblemàtics i visitats de la ciutat.

El personal subvencionat via Treball als Barris treballarà en l’arranjament de les façanes en horari de matí en ser carrers que no tenen alternativa de circulació.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.