L’Ajuntament de Balaguer presenta el programa d’activitats de lleure, oci i esport per aquest estiu

L’Ajuntament de Balaguer ha presentat aquest dimarts el programa d’activitats d’estiu dirigides a infants i joves de 0 a 18 anys. El consistori aposta per continuar amb l’amplia oferta esportiva i cultural d’Estiu Esport des del 25 de juny al 10 de setembre amb el Triaesport, el Camp Base, l’In&out, el Temps Afegit i l’Art Estiu que enguany incorpora alguns canvis.

El jaciment arqueològic del Castell Formós es convertirà una vegada més en l’escenari dels tallers d’arqueologia Cota Zero. L’activitat organitzada pel Museu Comarcal de la Noguera està dirigida a joves a partir de 12 anys i les inscripcions ja van obrir fa unes setmanes. Com a novetat d’enguany l’Ajuntament ofereix cinc places per a joves amb necessitats especials i que podran gaudir de qualsevol d’aquestes activitats.

Les estades infantils dirigides als nens i nenes de 4 mesos a 3 anys tindran lloc a l’escola Patufet i compten amb servei d’acollida i menjador.

Per segon any s’ha creat un catàleg conjunt que inclou totes les activitats i estades de les diferents àrees com són Esports, Joventut i Cultura.

Les inscripcions s’obriran el proper 1 de juny i no es tancaran fins cobrir totes les places. D’altra banda l’Ajuntament aposta també per continuar amb les activitats gratuïtes obertes a tota la ciutadania com les caminades populars, sessions de Zumba, stretching i manteniment i aquagym.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.