L’Ajuntament de Balaguer contractarà una empresa externa per fer un estudi de la seva plantilla

L’Ajuntament de Balaguer contractarà una empresa externa per fer un estudi de la plantilla de treballadors i definir, així, la relació dels diferents llocs de treball per tal de poder crear polítiques de recursos humans. Aquesta tasca no la pot assumir en aquest moments el propi consistori degut a la mancança de treballadors en aquest departament i la quantitat de feina que s’hi acumula. Ara s’ha demanat pressupost a diverses empreses, i properament hi ha previstes reunions amb altres, i es valorarà la millor oferta.

L’estudi es desenvoluparà en dues fases i es fa tant a l’Ajuntament com  l’ImPiC. En la primera s’hi farà la relació de llocs de treball i es definiran aspectes com quines feines s’han de fer i qui les ha de fer. Tot seguit, en la segona fase, s’hi fa una valoració puntuant cada lloc de treball.

Tot i que moltes feines si estan definides, el problema cau en aquelles que no ho estan i necessiten encaixar per acabar de tenir una bona estructura. L’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, assegura que aquest pas és una millora per al consistori i per a la gent que hi treballa.

L’Ajuntament pretén adaptar-se als temps i millorar els serveis a les persones, per això opten per contractar una empresa especialitzada per poder tenir les bases necessàries per poder fer polítiques de recursos humans.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.