L’Ajuntament de Balaguer ha aturat 43 desnonaments aquest any

L’Ajuntament de Balaguer ha aturat 43 desnonaments en el darrer any. Així ho ha indicat l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, aquest dimarts en el tradicional dinar de Nadal amb la premsa. Vidal ha destacat que aquestes actuacions s’han fet conjuntament amb altres entitats i plataformes.

L’alcalde també ha indicat que el consistori ha reallotjat en els darrers mesos a les últimes 7 famílies que encara vivien en barraques al centre històric, posant fi, així, a aquesta problemàtica de la ciutat.

Vidal ha aprofitat aquesta trobada per repassar les principals actuacions del seu govern en aquest últim exercici, un any que ha estat marcat políticament pel trencament del pacte de govern amb el partit socialista. Vidal ha destacat la reducció de l’endeutament al  52%, és a dir, 8 milions 700 mil euros, uns nivells similars als de l’any 2004.

Pel que fa a la inversió ha estat aquest any de 2 milions d’euros, amb més del 80% executat. Entre les principals obres destaca la substitució de la gespa del camp d’esports i el camp annex o l’adequació del carrer Botera que s’iniciarà després de les festes.

Vidal també ha destacat que el fet de que el govern espanyol hagi intervingut econòmicament la Generalitat, ha provocat que alguns convenis i projectes deixin de tenir interlocutors clars.

Finalment, l’alcalde ha explicat que ja està treballant amb els comptes per al proper any i ha aprofitat per desitjar unes bones festes als periodistes assistents a la trobada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.