L’agricultor i activista balaguerí, Josep Pàmies, farà aquest mes una gira de conferències a l’Argentina, l’Uruguai i Xile

 width=
L’agricultor i activista de Balaguer impulsor de la medicina alternativa, Josep Pàmies, farà aquest mes una gira de conferències per l’Argentina, l’Uruguai i Xile, on explicarà els beneficis de les plantes medicinals amb les quals treballa. En total, seran una vintena de xerrades que, amb motiu del desè aniversari de l’associació Dolça Revolució, serviran per ”crear aliances” i compartir experiències amb una ”gent que treballa igual que nosaltres”. Pàmies ha explicat que no descarta quedar-se a l’Argentina i ”exiliar-se” si durant aquest mes que estarà allà la fiscalia continua avançant en el procés que ja li ha comportat diverses multes per part de la Generalitat per xerrades que ha fet sobre les propietats curatives del MMS, una barreja de clorit de sodi i aigua prohibida des del 2010.

Segons Josep Pàmies, l’Argentina és un país que comença a estar ”molt fotut” en termes de medicina alternativa, ja que al juny hi entrarà en vigor la vacunació obligatòria i ara multinacionals com Monsanto i Bayer hi volen patentar la soja natural. Segons l’activista, són ”lluites molt fortes” que també tenim aquí i per això espera conèixer de primera mà aquesta problemàtica. A més a més, a l’Uruguai, Pàmies es trobarà amb Pepe Múgica per veure com va anar tot el procés de legalització de la marihuana al país.

És la primera vegada que Josep Pàmies es desplaça a països de Llatinoamèrica per explicar la seva filosofia de medicina alternativa i considera que ”era necessari” perquè ”ells ens visiten contínuament a Balaguer”.

Pàmies també aprofitarà el viatge per denunciar la ”persecució salvatge” que considera que pateix a Catalunya i l’estat espanyol per fomentar la medicina alternativa. És per això que assegura que, si durant aquest mes la fiscalia fa passos endavant en les diligències obertes per la venda de MMS per Internet que el puguin afectar a ell directament, no descarta quedar-se a l’Argentina ”exiliat”. En aquest sentit, ha fet un paral·lelisme amb l’expresident Carles Puigdemont i li ha demanat que l’entengui i faci alguna cosa perquè el Govern no el persegueixi com fa el govern espanyol amb ell.


Informa: ACN / Foto: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.