Àger invertirà 210.000 euros per millorar el centre històric

L’Ajuntament d’Àger va aprovar el passat mes de desembre el pressupost municipal per l’exercici 2018. Els comptes ascendeixen a un milió i mig d’euros i una de les actuacions més important d’aquest pressupost es troba al capítol d’inversions d’on 210.000 euros aniran destinats a la regeneració de part del casc antic. Aquesta obra donarà continuïtat a l’actuació que al 2011 es va realitzar en aquesta zona, dins del programa “Viure al Poble” cofinançat per la Unió Europea i el Departament de Governació i Obres Públiques de la Generalitat. En aquest cas el municipi d’Àger s’acollirà a la subvenció de l’1,5 % cultural de l’estat i a fons propis per tal d’adequar diversos carrers del barri de Sant Pere i de Soldevila

Lluis Ardiaca, alcalde del municipi, admet que l’execució de l’obra convertirà el casc antic en un punt més d’atracció pels visitants d’Àger però afirma que l’adequació d’alguns dels carrers d’aquesta zona és totalment necessària i imprescindible més enllà del factor turístic .

Ardiaca s’ha mostrat satisfet amb el pressupost aprovat tot i que ha admès que com en la resta de municipi es troben molt limitats per la llei pressupostària del govern central i per això els comptes d’enguany segueixen en la línia dels anys anteriors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.