Adrià Farré es confirma com una de les millors promeses del piragüisme català

L’Adrià Farré, és un palista aleví de l’Associació Piragüista de Balaguer. Als seus 11 anys, en fa 2  que practica aquest esport i tot i la seva curta trajectòria al club ja li auguren un molt bon devenir, no obstant l’interès per l’esport de les pales va ser una pura casualitat.

Actualment l’Adrià està competint als campionats de Catalunya, on ocupa la tercera posició de la classificació general i a la lliga de l’est, competició organitzada per les federacions de Catalunya, Aragó i València.

Precisament d’una prova d’aquests campionats és d’on l’Adrià té un millor record d’aquest esport.

Aquesta primera posició ha permès que l’Adrià arribi a la darrera prova de la Lliga de l’Est amb moltes possibilitat d’aconseguir el títol final, una fita que des del club veuen molt possible.

Aconsegueixi o no el campionat final a l’Adrià li queden moltes hores de pala, i des del club estan segurs que si continua treballant com ho ha fet fins ara pot arribar molt lluny.

Finals a les que en el seu dia també hi va arribar el seu ídol en el piragüisme.

Abans però, toca continuar treballant, esforç, disciplina, exigència i molt d’entrenament per poder ser el dia de demà com un dels palistes més important del panorama nacional.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.