L’acusat de violar la filla de la seva cosina a Balaguer diu que les relacions van ser consentides

ACN Lleida.- L’acusat de violar la filla de la seva cosina a Balaguer, després de drogar-la posant-li un somnífer a la beguda, assegura que les relacions van ser consentides i que l’únic que li va donar va ser mitja pastilla per tranquil·litzar-la ja que ella li va reconèixer que estava nerviosa. La noia, en canvi, ha declarat que no sap què va passar a l’habitació de l’acusat el dia dels fets, el 9 de juny de 2015. Diu que va pujar a la seva habitació perquè com era el seu aniversari l’acusat li va dir que tenia un regal per ella (els dos han coincidit que li va regalar un perfum) i que només recorda que es va prendre un tallat que li va oferir l’acusat i que després es va despertar amb mal de cap i dèbil. La fiscalia considera que l’acusat, d’uns 50 anys, va mantenir relacions sexuals amb la noia, de llavors 20 anys, sense el seu consentiment i amb abús de superioritat i demana que se’l condemni a nou anys de presó per un delicte d’abús sexual. La defensa en canvi, considera que la declaració de la víctima no és creïble, que no hi ha proves que demostrin que l’acusat va abusar d’ella i en demana l’absolució en el judici que ha tingut lloc aquest dijous 18 de maig a l’Audiència de Lleida.

Els fets van tenir lloc el 9 de juny de 2015 cap a les onze de la nit a casa de l’acusat, a Balaguer. Segons la fiscalia, l’home va aprofitar que la noia va anar a casa seva a ajudar amb les tasques domèstiques, tot i que durant el judici s’ha explicat que va anar a buscar un regal perquè era el seu aniversari, per servir-li una beguda en la qual havia dissolt un medicament anomenat Lormetazepam, sense que la noia ho sabés. El ministeri públic considera que la víctima es va quedar adormida i l’acusat va aprofitar per violar-la. Per això demana nou anys de presó per un delicte d’abús sexual i, un cop complerta la pena de presó, set anys de llibertat vigilada, una ordre d’allunyament de deu anys i una indemnització de 2.000 euros a la víctima per danys morals.

Segons els watsaps que l’acusat hauria enviat al germà i a la tieta de la noia, i en els quals es basa la fiscalia, l’home hauria reconegut que va mantenir relacions sexuals amb ella i que li va subministrar mitja pastilla de Lormetazepan. Ell, però, ha insistit que ho va fer per tranquil·litzar-la i que no es va quedar inconscient en cap moment. Segons els metges forenses, però, amb aquesta quantitat i sent la primera vegada que la jove prenia aquest medicament, no és freqüent que una persona no recordi què ha passat. A més, han afegit que aquest fàrmac no causa mal de cap ni debilitat, com ha declarat la noia en el judici. Per tot això la defensa considera que la noia menteix, que era conscient de què feia i que va accedir voluntàriament induïda pel seu pare.

Aquest extrem s’explicaria, segons la defensa, perquè existeixen denúncies contra el pare que asseguren que obligava la seva filla a tenir relacions sexuals amb altres homes a canvi de diners i fins i tot que el pare hauria cobrat 200 euros a un home d’ètnia gitana perquè la seva filla es casés amb ell. La noia ha negat, però, al judici aquests extrems. Sí que ha reconegut que el seu pare l’havia tantejat perquè sortís amb l’acusat ja que l’acusat estava interessat en ella però que ella li va dir que ell no li interessava.

(Àudio: ACN. L’acusat de violar la filla de la seva cosina a Balaguer diu que les relacions van ser consentides )

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.