Activitats en família aquesta Setmana Santa al Centre d’Interpretació de l’Or del Segre

Recerca or

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre de Balaguer ofereix per aquesta Setmana Santa diferents activitats per a tota la família.

La primera i amb el nom de “Recerca d’or en família” aproparà els visitants a una activitat única, emocionant i molt divertida que convida, tan grans com petits, a viure durant una estona l’experiència dels autèntics buscadors d’or del Segre.

Amb una durada aproximada d’una hora, els visitants faran un recorregut guiat per l’espai expositiu seguit d’un taller de recerca d’or a la zona dels safareigs on aprendran la tècnica artesanal per separar l’arena de les partícules d’or amb l’ajuda d’un instrument en forma de plat conegut amb el nom d’àbac o batea. A l’acabar, podran endur-se totes les palletes d’or que hagin trobat com un record de la visita.

La segona activitat, “Descobrim el riu i la bultra”, va adreçada al públic infantil i constarà d’una visita dinamitzada d’uns 30 minuts de durada, que aproparà als nens i nenes els animals que viuen al voltant del Segre, tot aprofitant l’ambientació de l’espai expositiu de l’equipament que simula l’entorn d’un bosc de ribera.

Aquestes activitats, que no necessiten reserva prèvia, tindran lloc del dilluns dia 10 al diumenge 16 d’abril de les 11 a les 2 del matí i de les 5 a les 8 de la tarda.

Es recomana però, consultar el programa de les activitats amb els diferents horaris al web www.museucn.com i al telèfon 973448668

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.